ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

posted in: Uncategorised | 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣH

«ΔΙΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023»

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι, μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες ευχές για όμορφες καλοκαιρινές διακοπές, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διχωριτών Δωρίδος η “Αγία Παρασκευή 1936”  συνεπείς και φέτος σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του αυγουστιάτικου πολιτιστικού ραντεβού μας «ΔΙΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023» καθώς η ανταπόκριση σας τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια ήταν ένα ελπιδοφόρο και χαρούμενο μήνυμα για τα δρώμενα του χωριού μας που μας δεσμεύει για καλύτερες και περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις.

Η αυλαία θα ανοίξει με την εκδήλωση για τα παιδιά την Κυριακή 13.8.2023 το απόγευμα στις 6.30 στην πλατεία του χωριού μας. Παιχνίδια αντοχής, ταχύτητας, στόχου, δύναμης, συγκέντρωσης, ομαδικότητας και άλλα πολλά και στο τέλος η ΠΙΝΙΑΤΑ για να διεκδικήσουν πολλές λιχουδιές, κυρίως όμως ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ξεχωριστή θέση στα δρώμενα «ΔΙΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023» κατέχει η τέλεση Θείας Λειτουργίας με Αρτοκλασία το πρωΐ της 17ης Αυγούστου 2023 στον Αϊ Γιώργη. Θα ακολουθήσει φαγοπότι στον προαύλιο χώρο του ξωκλησιού μας αναβιώνοντας τα έθιμα των προγόνων μας με κέφι, μουσική, χορό, ψητά, πίτες,  τσίπουρο και κρασί.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας προς τον συγχωριανό και αρωγό μας κ. ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ, το Πολιτιστικό  Κέντρο του χωριού μας φέτος για πρώτη φορά θα φιλοξενεί στο χώρο του τραπέζι του PING PONG, τηλεόραση SMART, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, AIR HOCKEY και πολλά καινούργια ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για όλες τις ηλικίες.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να ανταποκριθούμε στις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις και στη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων δράσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά κληρώνοντας 2 smart τηλεοράσεις, 2 tablet και 4 smartwatches (έξυπνα ρολόγια) . Οι λαχνοί θα διατίθενται στο Διχώρι από 10.08.2023 από τα μέλη του Δ.Σ. και για όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν το Σύλλογο και δεν θα παρευρίσκονται στο χωριό μας μπορούν να επικοινωνήσουν ώστε να προμηθευτούν λαχνούς στα τηλέφωνα: Ρούλα Αρβανίτη 6944629627, Αμαλία Ράδου – Αλούπη 6944390110 και Δάφνη Τσιρώνη 6981880023.

Στην προσπάθεια μας αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε τη θετική ανταπόκριση σας και την αμέριστη συμπαράσταση σας!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

 

ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ