Το Ρουμελιώτικο Γλέντι του Συλλόγου μας

posted in: Uncategorised | 0
Την  Κυριακή  το μεσημέρι στις 14.05.2022 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε συνεστίαση – χορό στο «Κτήμα Μάκης Βλαχογιάννης» στην Παιανία.
Στον υπέροχο καταπράσινο και με άπλετη θέα φιλόξενο χώρο του κτήματος απογειώθηκε το κέφι, με ζωντανή μουσική και χορό.  Η χαρούμενη ατμόσφαιρα με τους συγχωριανούς μας συνεχίστηκε με άφθονο κρασί και τσίπουρο από τα Μεσόγεια προσφορά του Συλλόγου μας και τον πλούσιο μπουφέ με εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας φαγητών από το catering που πλαισίωνε την εκδήλωση.
Η πώληση όλων των λαχνών μας γέμισε χαρά και ελπίδα, αφ’ ενός γιατί είναι μια οικονομική ανάσα για το ταμείο του Συλλόγου και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας, αφ’ετέρου οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ανταποδοτικά χρήσιμα και άξια λόγου δώρα.
Σας περιμένουμε, ανεξαιρέτως, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ στον επόμενο ετήσιο χορό μας καθώς και στις δραστηριότητες που ετοιμάζουμε τον Αύγουστο στο χωριό μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον  κ. Μάκη Βλαχογιάννη για τη διάθεση του κτήματος. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συγχωριανούς μας και μη, για τις ευγενικές προσφορές τους που μαζί με τα δώρα που ήταν προσφορά του Συλλόγου μας, ανέδειξαν τη λαχειοφόρο μας.
Κυρίως όμως ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς  που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή για το ΔΙΧΩΡΙ!!!