Το Ρουμελιώτικο Γλέντι του Συλλόγου μας

posted in: Uncategorised | 0
Μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες ευχές για όμορφες καλοκαιρινές διακοπές, την Κυριακή  το μεσημέρι στις 26.06.2022 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε επιτέλους , μετά από περίπου σχεδόν 4 χρόνια αποχής, συνεστίαση – χορό στο «Κτήμα Μάκης Βλαχογιάννης» στην Παιανία.
Στον υπέροχο καταπράσινο και με άπλετη θέα φιλόξενο χώρο του κτήματος απογειώθηκε το κέφι, η μουσική και ο χορός.  Η χαρούμενη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με τους συγχωριανούς μας συνεχίστηκε με άφθονο  κρασί και τσίπουρο από τα Μεσόγεια προσφορά του Συλλόγου μας και τον πλούσιο μπουφέ με εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας φαγητών από το catering που πλαισίωνε την εκδήλωση. Η πώληση όλων των λαχνών μας γέμισε χαρά και ελπίδα, αφ’ ενός γιατί είναι μια οικονομική ανάσα για το ταμείο του Συλλόγου και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας, αφ’ετέρου οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ανταποδοτικά σε μεγάλο ποσοστό χρήσιμα και άξια λόγου  δώρα.
 Το αποτέλεσμα; ΕΠΙΤΥΧΕΣ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των Διχωριτών και των φίλων του χωριού μας που παρευρέθησαν. Σας περιμένουμε, ανεξαιρέτως, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ στον επόμενο ετήσιο χορό μας καθώς και στις δραστηριότητες που ετοιμάζουμε τον Αύγουστο στο χωριό μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τους συγχωριανούς χορηγούς  της εκδήλωσής μας για την αμέριστη στήριξή τους, τον  κ. Μάκη Βλαχογιάννη για τη διάθεση του κτήματος , τον κ. Δημήτρη Ασημακόπουλο για ακόμη μια φορά για την προσφορά των εξαιρετικών γλυκών  του, και  τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο ΔΣ μας ευχαρίστησε για τις προσκλήσεις που του προσφέρθηκαν για τον χορό αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, δήλωσε όμως την στήριξη του στο Σύλλογο και στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συγχωριανούς μας και μη, που με τις ευγενικές προσφορές τους με δώρα, μαζί με αυτά προσφορά του Συλλόγου μας, ανέδειξαν τη λαχειοφόρο  μας.
Κυρίως όμως ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς  που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή για το ΔΙΧΩΡΙ!!!