ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -«ΔΙΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023»

posted in: Uncategorised | 0

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διχωριτών Δωρίδος  «Η Αγία Παρασκευή 1936» πιστεύει ότι πέτυχε στην προσπάθεια του για τη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία, των εκδηλώσεων «ΔΙΧΩΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023» που στόχο είχαν τη συμμετοχή όλο και περισσότερων Διχωριτών.

 

Την Κυριακή 13.08.2023 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού ακούστηκαν για άλλη μια φορά οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια των μικρών παιδιών που πήραν μέρος στα παιχνίδια που προετοίμασε ο σύλλογος μας. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα Διχωριτάκια μας μικρά και πιο μεγάλα για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τον Δημήτρη Νικολάου που με την παιδαγωγική του εμπειρία κατεύθυνε τους μικρούς μας φίλους στην εκτέλεση των παιχνιδιών-αγωνισμάτων.

Είναι μεγάλη η χαρά μας για την υποδοχή που επιφύλαξε η νεολαία και την ενασχόληση της στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας, με το τραπέζι του PING PONG, το επιδαπέδιο ποδοσφαιράκι, το air hockey, τα πολλά καινούργια επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, την καινούργια smart τηλεόραση και το καινούργιο στερεοφωνικό, με τη χορηγία του συγχωριανού μας Σπύρου Θεοδωρόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Παιδιά σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο διακοπών και μια χαρούμενη  σχολική χρονιά!

 

Επίσης, ευχαριστούμε, όλους τους συγχωριανούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους την Πέμπτη 17.8.2023  στο εκκλησίασμα-αρτοκλασία και στη συνέχεια στο γλέντι που οργάνωσε το Δ.Σ. στον Αϊ Γιώργη, όλες τις Διχωρίτισες που για άλλη μια φορά ενίσχυσαν το μπουφέ με ρουμελιώτικες πίτες και γλυκά, ιδιαιτέρως την Έφη Κουρεμέντζα – Λιάκου, την Πόπη Καραϊνδρου για τη μεγάλη βοήθεια τους στο σερβίρισμα του φαγητού, τον Γιάννη Φούνα, τον Στέλιο και Σάκη Τσαπαρίκο και τον Γιάννη Λαζαρίδη για την βοήθεια τους στο στήσιμο των τεντών για σκίαση, τον Κοσμά Οικονομόπουλο για τη μεταφορά του ρεύματος και την Μαρίνα Κουτσοπούλου για το καλοψημένο και νόστιμο κρέας που μας μαγείρεψε.

Να είστε όλοι καλά και του χρόνου  να ξανανταμώσουμε με υγεία. Πάντα τέτοια.

 

Τέλος Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς  για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξη του Συλλόγου, τους Γιάννη, Γιώργο και Χρήστο Φούνα, την Κική Διαμαντή και την Πόπη Καραϊνδρου για την τακτοποίηση και τον καθαρισμό του Πολιτιστικού Κέντρου και πάλι τον Γιώργο και Γιάννη Φούνα για τον καθαρισμό των αγριόχορτων στην Πλατεία του Βέιμου, στο πεζούλι γύρω από το κάτω μέρος της πλατείας, στην αυλή του Ξενώνα και  του Πολιτιστικού Κέντρου.

ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!