Ενημέρωση για την διενέργεια ηλεκτρονικής Προανάρτησης των στοιχείων του κτηματολογίου για τα ακίνητα σας εντός της ΠΕ ΦΩΚΙΔΑΣ.

posted in: Uncategorised | 0

 

Ενημέρωση για την διενέργεια ηλεκτρονικής Προανάρτησης των στοιχείων του κτηματολογίου για τα ακίνητα σας εντός της ΠΕ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Ενημέρωση για την διενέργεια ηλεκτρονικής Προανάρτησης των στοιχείων του κτηματολογίου για τα ακίνητα σας που ανήκουν στους ακόλουθους Δήμους/Κοινότητες: ΑΒΟΡΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ, ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ, ΑΛΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΡΤΟΤΙΝΑΣ, ΒΑΡΓΙΑΝΗΣ, ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ, ΒΡΑΪΛΑΣ, ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΔΑΦΝΟΧΩΡΙΟΥ), ΓΡΑΒΙΑΣ, ΔΑΦΝΟΥ, ΔΕΛΦΩΝ, ΔΕΣΦΙΝΗΣ, ΔΙΑΚΟΠΙΟΥ, ΔΙΧΩΡΙΟΥ, ΔΡΟΣΑΤΟΥ, ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΔΩΡΙΚΟΥ, ΕΛΑΙΑΣ, ΕΛΑΙΩΝΟΣ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ, ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ, ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ΖΟΡΙΑΝΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΛΛΙΟΥ, ΚΑΛΟΣΚΟΠΗΣ, ΚΑΜΠΟΥ, ΚΑΡΟΥΤΩΝ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΝ, ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΣΤΡΙΩΤΙΣΣΗΣ, ΚΕΡΑΣΕΩΝ, ΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΚΟΝΙΑΚΟΥ, ΚΟΥΠΑΚΙΟΥ, ΚΡΙΑΤΣΙΟΥ, ΚΡΟΚΥΛΕΙΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΟΥ, ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ, ΛΙΛΑΙΑΣ, ΜΑΚΡΙΝΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ, ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ, ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΜΑΡΙΟΛΑΤΑΣ, ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙΟΥ, ΜΗΛΕΑΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΗΣ, ΟΙΝΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙΟΥ, ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΕΝΤΑΓΙΩΝ, ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ, ΠΕΝΤΕΟΡΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ, ΠΕΡΙΘΙΩΤΙΣΣΗΣ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ, ΠΥΡΑΣ,ΠΥΡΓΟΥ, ΣΕΡΓΟΥΛΑΣ, ΣΚΛΗΘΡΟΥ, ΣΤΙΛΙΑΣ, ΣΤΡΟΜΗΣ, ΣΥΚΕΑΣ, ΣΩΤΑΙΝΗΣ, ΤΕΙΧΙΟΥ, ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ, ΤΡΙΖΟΝΙΩΝ, ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, ΤΡΙΣΤΕΝΟΥ, ΤΡΙΤΑΙΑΣ,ΥΨΗΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΦΙΛΟΘΕΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Αγαπητέ/η κύριε/α,

Σας ενημερώνουμε ότι από 08/03/2022 έως 21/04/2022  θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.

Με χρήση των κωδικών taxisnet μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων που σας αφορούν και των αντίστοιχων ακινήτων και να επαληθεύσετε την ορθότητά τους.

Εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία αυτά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε κατόπιν ραντεβού καλώντας στο 216 8007066  για το Γραφείο Κτηματογράφησης Άμφισσας, Ν. Κορδώνη 22, ΤΚ 33100, ΑΜΦΙΣΣΑ, είτε αποστέλλοντας την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων με email στην ηλεκτρονική δ/νση ktimatologio@voiotias-fokidas.gr 

Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Ανάρτησης.

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζετε ότι τα δικαιώματα που δηλώσατε θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγετε άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε να προβείτε στην επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας σας, μέσω του link https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page_PersonData.aspx

Η επικαιροποίηση είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να ενημερωθείτε για τυχόν μεταβολές που μπορεί να επέλθουν στην ιδιοκτησία σας κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

Με εκτίμηση

Για το Γραφείο

Κτηματογράφησης Άμφισσας

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 216 8007066 και στην ιστοσελίδα www.ktimatologio-fokidas.gr

Συχνές ερωτήσεις: https://www.ktimatologio-fokidas.gr/erotimata.aspx

Δ/ση γραφείου κτηματογράφησης: Ν. Κορδώνη 22, ΤΚ 33100, ΑΜΦΙΣΣΑ.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30 και κάθε Τετάρτη 8.30-20.30

ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο τηλέφωνο 216 8007066

 

Εάν δεν είστε κάτοχος ακίνητης ιδιοκτησίας στις παραπάνω περιοχές αγνοείστε αυτό το μήνυμα.

Το παρόν ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα αποστέλλεται από την «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΑΤΤΙΚΗ • ΚΥΚΛΑΔΕΣ • ΒΟΙΩΤΙΑ • ΦΩΚΙΔΑ • ΡΕΘΥΜΝΟ)», 1. «ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» 2. «ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ Μ. ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» 3. «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» 4. «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ» 5. «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΙΖΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ» η οποία με την από 20/12/2017 σύμβαση με το Ελληνικό Κτηματολόγιο ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας και Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» και κωδικό ΚΤ5-12.